esca

Avís legal


www.clubatleticborges.cat és un domini registrat i en propietat de Club Atlètic Borges (Club Atlètic Borges)

La marca Club Atlètic Borges y su logotipo son marcas registradas por la OEPM y en propiedad de Club Atlètic Borges (Club Atlètic Borges)

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades personals que ens faciliti seran tractades de forma confidencial i incorporades a fitxers automatitzats titularitat de Club Atlètic Borges (Club Atlètic Borges), per a la eficaç gestió de la seva petició i amb la finalitat de facilitar-li informació sobre els productes i serveis que comercialitza aquesta empresa i sobre les millores d'aquest lloc web.

En www.clubatleticborges.cat hem adoptat totes les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat i confidencialitat en el tractament de les seves dades de caràcter personal.

Per navegar per www.clubatleticborges.cat, no necessita subministrar cap dada personal. Pot, per tant, fer una visita totalment anònima.

Sobre aquestes dades personals, podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació enviant un correu electrònic a info@clubatleticborges.cat, indicant baixa en el camp assumpte.

Resolució optimitzada a 1024 x 768 px.

Totes les marques publicitades en aquesta pàgina són registrades i usades en benefici de la marca.

Els preus indicats en cada producte / servei poden variar sense previ avís, informeu per confirmar que els preus són correctes.

Dades fiscals

  • Club Atlètic Borges
  • Carrer de Catalunya, 25
  • Les Borges Blanques - C.P. 25400 (Lleida - Spain)
  • C.I.F.:
  • E-mail: info@clubatleticborges.cat